Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nick en Simon gaan solo, einde duo?

Hoe klinkt 'Rosanne' eenstemmig 🤔 Bram en Freek, Acda en de Munnik, Mattie en Wietze, Lange Frans en Baas B, Bassie en Adriaan, Britt en Ymke – heel wat succesvolle duo's zijn uiteindelijk uit elkaar gegaan. Meestal om tot de conclusie te komen dat het geheel meer is dan de som der delen (al gaan...

Nick en Simon gaan solo, einde duo?

Hoe klinkt 'Rosanne' eenstemmig ?

Bram en Freek, Acda en de Munnik, Mattie en Wietze, Lange Frans en Baas B, Bassie en Adriaan, Britt en Ymke – heel wat succesvolle duo's zijn uiteindelijk uit elkaar gegaan. Meestal om tot de conclusie te komen dat het geheel meer is dan de som der delen (al gaan de betrokkenen meestal liever dood dan dat toe te geven).

Het weerhoudt Nick en Simon, sinds 2006 een succesvol duo, er in ieder geval niet van om 'meer aandacht te gaan besteden aan hun solocarrières', zoals Privé meldt. "Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon”, luidt de verklaring van het management van de Volendamse zangers.  

Het nieuws heeft vooralsnog geen gevolgen voor de agenda van Nick & Simon. "Festivaloptredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle Nick & Simon & Garfunkel Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda."

Verder wil men nog niets kwijt over de mogelijke breuk en verwijst het door naar de uitzending van Jinek op 29 augustus waarin de zangers ’meer vertellen over hun plannen’. Over een teasercampagne gesproken!