Het is inmiddels 'honderd jaar geleden' volgens Natasja.

Inmiddels zijn Natasja en René Froger dertig jaar getrouwd, wat best knap is voor 'tegenpolen' zoals Natasja hen beschrijft.

"Ik rijd dus in een Smart en René in een heel grote auto. Bij hem is alles groot en heel veel, ik hou van klein en simpel. Maar we hebben ook veel raakvlakken," zegt ze in Vrouw Glossy.

'Ik kan ook intens genieten van mijn Froger-vrije dagen'

Ze omschrijft René als "een fantastisch, lief mens. Ja, ook met een grote bek, waardoor mensen hem niet altijd begrijpen, maar met zo’n groot hart. Gewoon, mijn vent. Ik kan echt nog steeds intens verliefd naar hem kijken. Maar ik kan ook intens genieten van mijn Froger-vrije dagen. Dan ga ik een weekje weg met een vriendin."

Article continues after the ad

Het is echter niet altijd rozengeur en maneschijn geweest in hun relatie. "René en ik zijn ook weleens door een crisis gegaan," zegt ze. "We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden. We hebben een periode afzonderlijk gewoond tijdens een time out."

Het knelde dat zij als fulltime moeder niet begreep dat hij non-stop werkte en niet meer betrokken was bij hun gezin. "Tijdens die time out kwamen we erachter dat we elkaar ontzettend misten en ook dat het vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan. Maar als je voor elkaar vecht, en dat hebben we allebei gedaan, dan kun je op een gegeven moment met elkaar lezen en schrijven."

"Als je intussen zo lang samen bent, rijpt de relatie, er komen zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen. Daarom zeggen we ook heel vaak tegen elkaar, dat we ontzettend blij zijn dat we allebei zo gevochten hebben om dit in stand te houden. We koesteren wat we hebben en genieten daar intens van. Het enige wat ik hoop voor de toekomst, is dat iedereen die me dierbaar is gezond blijft. Want dat is écht het allerhoogste goed."

Foto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in