Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Michelle 'Lady Mary' Dockery is weer gelukkig!

Wat heerlijk na al het verdriet dat ze heeft meegemaakt. Actrice Michelle Dockery – je kent haar als immer beheerste Lady Mary in Downton Abbey – heeft zich verloofd met Jasper Waller-Bridge (34), de broer van schrijver en actrice Phoebe Waller-Bridge. Het stel heeft sinds 2019 een relatie die Mi...

Michelle 'Lady Mary' Dockery is weer gelukkig!

Wat heerlijk na al het verdriet dat ze heeft meegemaakt.

Actrice Michelle Dockery – je kent haar als immer beheerste Lady Mary in Downton Abbey – heeft zich verloofd met Jasper Waller-Bridge (34), de broer van schrijver en actrice Phoebe Waller-Bridge.

Het stel heeft sinds 2019 een relatie die Michelle (40) lang voor zichzelf hield. Michelle en Jasper wonen inmiddels al een tijdje samen. 

Ze stond eerder op het punt om te trouwen, maar toen werd haar verloofde John Dineen (hier in 2013) getroffen door een zeldzame vorm van kanker. Hij stierf in 2015, nog maar 34 jaar oud.

Michelle sprak slechts één keer over het verdriet: "Ik beschouw mezelf als weduwe," zei ze in 2017. "Om overeind te blijven, heb ik me in mijn werk gestort. Dat was de enige optie voor me."

Nu dus vrolijkere vooruitzichten. Michelle en Jasper zouden van plan zijn nog dit jaar in het huwelijk te treden.    

Foto's (c) Getty Images, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in