De film over haar vader maakte grote gevoelens los over haar eigen kinderen.

Lisa Marie Presley (54), dochter van Elvis en Priscilla Presley, heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de dood van haar zoon Benjamin Keough, twee jaar geleden. Ze deed dit in een post die eigenlijk bedoeld was om Elvis, de film over haar vader te promoten.

"Ik heb al een hele tijd niets gepost, omdat er eigenlijk niet veel te zeggen is. Ik rouw om het verlies van mijn zoon en zal dat altijd blijven doen," zegt op ze Instagram. "Navigeren door dit afschuwelijke verdriet, dat mijn hart en ziel volledig verwoestte tot er bijna niets overbleef, heeft me helemaal opgeslokt. Behalve mijn drie andere kinderen is er eigenlijk niets wat mijn aandacht nog krijgt."

Article continues after the ad

Elvis, Priscilla en Lisa Marie in 1968

Ze vertelt dat ze de film inmiddels twee keer heeft gezien en hem 'spectaculair' vindt: "Het is iets waar ik, mijn kinderen en hun kinderen trots op kunnen zijn. Ik had tranen in mijn ogen toen ik na afloop naar Riley, Harper en Finley keek, alle drie overweldigd op de best mogelijke manier en zo vol trots over hun grootvader en wat hij heeft achtergelaten, op een manier die ik nog niet eerder heb ervaren. Het breekt mijn hart dat mijn zoon er niet meer is om het te zien. Hij zou het ook fantastisch hebben gevonden."

De biopic gaat op het Cannes Film Festival in première en is vanaf juni in reguliere bioscopen te zien. Benjamin was 27 jaar toen hij in juli 2020 een einde aan zijn leven maakte.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in