Het nieuws wordt gebracht door haar nieuwe harige kind.

Waar een puppy al niet goed voor is. Leontine Ruiters heeft Insta-officieel afscheid genomen van de achternaam Borsato. Dat meldt de familie op het Instagramaccount van hun nieuwe hond Obi.

Leontine was tot hun scheiding in 2020 getrouwd met zanger Marco Borsato. Daarna hing er nog even een verzoening in de lucht, maar die lijkt na alle onthullingen in het The Voice schandaal van de baan. Het feit dat ze weer onder haar eigen naam door het leven gaat, zegt eigenlijk al genoeg, maar toch geeft ze een toelichting.

In een vraag-en-antwoordsessie verklaart de familie waarom het account van de hond te vinden is onder de naam Obi Ruiters.

Article continues after the ad

"Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters", luidt het antwoord. "Daarnaast vinden we Obi Ruiters ook simpelweg gewoon mooier klinken dan Obi Borsato."

Op het eigen account van Leontine staat de naam Borsato nog wel, maar ook daar wordt een verklaring voor gegeven. Leontine wilde haar gebruikersnaam eigenlijk veranderen, maar de beoogde naam was al bezet door een account dat niet meer wordt gebruikt. "Dus zijn we aan het kijken of we de rechten van de naam kunnen opvragen."

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in