Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Katja Schuurman voelt ‘na maanden janken’ weer vlinders

De lente, euh, liefde hangt in de lucht, zoveel is duidelijk. Katja Schuurman (47) is niet iemand om bij de pakken neer te zitten. Ze zorgt dat ze het leuk heeft en dat zouden méér vrouwen moeten doen. Na enig leed in haar liefdeleven bevestigt ze tegenover Shownieuws dat ze aan het daten is met ...

Katja Schuurman voelt ‘na maanden janken’ weer vlinders

De lente, euh, liefde hangt in de lucht, zoveel is duidelijk.

Katja Schuurman (47) is niet iemand om bij de pakken neer te zitten. Ze zorgt dat ze het leuk heeft en dat zouden méér vrouwen moeten doen.

Na enig leed in haar liefdeleven bevestigt ze tegenover Shownieuws dat ze aan het daten is met de onbekende man met wie ze door Weekend op de foto is gezet. De actrice wil verder geen details geven, maar noemt hem "een hele leuke man".

"Leuk hè? Na maanden janken heb ik nu weer een beetje van zulke vlinders. Dat is toch veel leuker. En dat past ook helemaal bij de zomervibe", aldus Schuurman, in een waanzinnige roze jurk op de première van Costa!!.

De actrice bevestigt dat het gaat om de man met wie ze is gefotografeerd. De man is op de foto enkel van de achterkant te zien. "O ja! Dat is hem wel, haha. Maar het is zijn achterhoofd. Hij heeft ook een hele knappe achterkant, dus wat dat betreft..."