Max en Emme zijn bijna veertien en kritisch op hun moeder.

Ah, Jennifer Lopez (52). Godin met glow. Superster en multimiljonair. Topfit en schijnbaar opvliegervrij. En totaal niet cool in de ogen van haar pubertweeling.

"Ik ben een moeder die graag haar genegenheid toont," zegt Jennifer bij Ellen Degeneres. "Ik hou ervan om ze te knuffelen en te kussen, ik praat graag lief tegen hen en zo. En nu is het opeens: 'Mam, nee! Niet uit de auto komen bij school.' Dat soort dingen." Lacht: "Het breekt mijn hart."

Jennifer beklaagde zich al eerder met de nodige zelfspot over het feit dat je het op een gegeven moment voor je kiezen krijgt als je je kinderen opvoedt als mondige wezens en dat Max en Emme haar sexy dansmoves te gênant voor woorden vinden.

Article continues after the ad

Ook hebben ze meer belangstelling voor hun telefoons dan voor een goed gesprek met hun moedertje

...en kan Emme met één dodelijke blik Jennifer doen besluiten toch maar even iets anders aan te gaan trekken als er vriendinnen langskomen.

"Dat ik beroemd ben… Ze vinden het leuk en tegelijk ook weer helemaal niet. Volgens mij zijn ze erg trots op me en ze houden van me en ik hou van hen," zegt Lopez. "We zijn met zijn drieën superclose. Maar het is wel een dingetje dat mensen weten wie hun moeder is. Daar moeten ze doorheen navigeren. Het zijn tieners, hun vrienden weten dingen, er staat zoveel online – het is crazy."

Over dat haar kinderen in grote welvaart opgroeien: "Celebrity ouders hopen hun kind een beter leven te geven, met financiële zekerheid en kansen die ze zelf nooit hebben gehad. Maar dat levert een nieuwe set problemen op. Je denkt: 'Oh, dit lost alles op' en dat is dus niet zo. Het bezorgt ze hooguit heel andere issues."

Foto's (c) Getty Images, Brunopress 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in