Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe Kate Moss (48) nog altijd Cool Britannia is

De grote gangmaker op een dubbeldekker, heerlijk om te zien!  Alle praalwagens in de Platinum Jubilee parade waren prachtig en alle deelnemers straalden. Maar het feest was toch het grootste op de jaren negentig-dubbeldekker, waar Kate Moss de grote aanjager was. Charlotte Tilbury, Kate en Patsy ...

Hoe Kate Moss (48) nog altijd Cool Britannia is

De grote gangmaker op een dubbeldekker, heerlijk om te zien! 

Alle praalwagens in de Platinum Jubilee parade waren prachtig en alle deelnemers straalden. Maar het feest was toch het grootste op de jaren negentig-dubbeldekker, waar Kate Moss de grote aanjager was.

Charlotte Tilbury, Kate en Patsy Kensit

Kate staat wijd en zijd bekend om haar liefde voor champagne en een goed feest, heeft een dochter van twintig die net als zijzelf een succesvol model is en is geenszins van plan haar liefde voor een goede fuif, een fijn festival en een dito glas op te geven. "Je bent wie je bent," zegt ze filosofisch over de middelbare leeftijd en is niet van mening (of van plan) haar gedrag dan wel levenswijze aan te passen. That's our girl!

Kate danste en zwaaide de hele route, op de achtergrond haar BFF Naomi Campbell (52) die je óók wel op je feestje wilt hebben. 

Haar jasje is trouwens ook zo'n beetje Brits nationaal fashione erfgoed: John Galliano, 1993.

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in