We leiden je even rond in hun nieuwe villa.

De doorstart van Bennifer verloopt in een rap tempo. Jennifer Lopez en Ben Affleck waren in 2002 verloofd, maar gingen pal voor de bruiloft uit elkaar. Vorig jaar vlamde de liefde weer op tussen hen en sinds dit weekend zijn ze opnieuw verloofd.

Aangezien Jennifer grotendeels in Miami woonden en Ben in Los Angeles waren ze al vrij snel op huizenjacht, om een woning te vinden waarin ze als blended familie iedereen welkom konden heten. Ben heeft drie kinderen met Jennifer Garner, Jen een tweeling met Marc Anthony.

Article continues after the ad

Dit is het geworden: een stulpje van 50 miljoen dollar met zeven slaapkamers in Bel Air.

Ze wilden eigenlijk tien slaapkamers, maar aan deze villa valt wel het een en ander te verbouwen en aan te bouwen om dat aantal alsnog rond te krijgen.

Er is overigens nog een extra slaapkamer in het gastenverblijf plus twee slaapkamers in het deel voor het personeel – stapelbedden lijken vooralsnog niet nodig.

Het huis ligt pal tegenover de prestigieuze Bel-Air Country Club en heeft uitzicht op een golfbaan...

...en de skyline van Century City.

Om het huis ligt in enorme tuin, het perceel wordt ook wel het Bellagio Estate genoemd. Het heeft een aparte ingang voor leveranciers en 'het service team' ofwel het personeel, wat zelfs voor LA héél Upstairs Downstairs is.

Het interieur is niet dat van Bennifer, maar van de vorige eigenaar en wat styling van de makelaar. Afgaand op Jennifers smaak in andere huizen wordt het allemaal veel lichter – ze houdt erg van wit.

Het huis is gebouwd in de jaren dertig door architect Paul Williams. Hedge fund manager Todd Lemkin kocht het in 2016 voor 27,6 miljoen en renoveerde het zo intensief dat het nu dus bijna het dubbele heeft opgebracht.

Je vindt er vier keukens: een grote keuken en eentje voor catering in het grote huis, eentje in het gastenverblijf en dan nog een buitenkeuken die vooral in ingericht op barbecueën.

In de makelaarsomschrijving wordt ook geronkt over de inloopkasten 'die zich kunnen meten aan beste warenhuizen'. Hierbij nog wat foto's van hun nieuwe paleisje:

Foto's © Hilton & Hyland

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in