Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heeft Angelina Jolie een beroemde geheime liefde?

Het zoemt al een tijdje in Hollywood, over de vijftien jongere vlam van Angie. The Weeknd (eigenlijk Abel Tesfaye, 31) heeft een nieuw album uit. Waarop hij voor het eerst openlijk zingt over zijn relatie. En laat het dan maar aan fans van de zanger én zijn gefluisterde liefde Angelina Jolie (46)...

Heeft Angelina Jolie een beroemde geheime liefde?

Het zoemt al een tijdje in Hollywood, over de vijftien jongere vlam van Angie.

The Weeknd (eigenlijk Abel Tesfaye, 31) heeft een nieuw album uit. Waarop hij voor het eerst openlijk zingt over zijn relatie. En laat het dan maar aan fans van de zanger én zijn gefluisterde liefde Angelina Jolie (46) over om de puzzelstukjes aan elkaar te plakken.

De twee worden al maanden voorzichtig aan elkaar gelinkt nadat ze meermalen samen in restaurants werden gespot. Ze houden vol dat ze alleen vrienden zijn, maar dat geloofde al bijna niemand meer. En toen kwam dus Abels nieuwe album mét nummer over zijn nieuwe vriendin. Eerder had hij jarenlang een relatie met model Bella Hadid (25).

Angelina was twaalf jaar lang met Brad Pitt (58), van wie ze in 2016 een scheiding aanvroeg. De twee zijn nog steeds niet officieel gescheiden en zijn momenteel verwikkeld in een ingewikkelde voogdijzaak om hun zes kinderen.

In het nummer Here We Go... Again zingt de muzikant herhaaldelijk: 'My new girl, she a movie star.'