Welkom bij de club 😊🎊

Van harte, Gustaaf Stephanus Modestus Meeuwis! De zanger is vandaag 50 jaar geworden, toch altijd een mooi en betekenisvol kroonjaar.

De eerste die hem feliciteerde was uiteraard zijn partner Manon Meijers, met dit mooie dubbelportret van jonge Guus en 50-jarige Guus door Ard Gelinck. 

Guus brak in 1995 door met het nummer 'Het is een nacht' en heeft sindsdien hit na hit. Hij is een van de drijvende krachten achter The Streamers en heeft zijn eigen stadionfenomeen met de Groots met een zachte G concerten, een van de langst lopende concertreeksen van de Benelux.

Article continues after the ad

Voor zijn 20-jarig jubileum als artiest besloot hij de Royal Albert Hall plat te spelen en dat lukte, dankzij 5000 uitzinnige fans die waren overgekomen. Hij stond ook al in het Olympia in Parijs en Luna Park in Sydney.

Als het meezit krijgt Guus vandaag niet alleen een mooi feest, maar wordt er later dit jaar ook eindelijk getrouwd, met Manon Meijers. Hij vroeg haar al in 2019 ten huwelijk  maar door de coronamaatregelen is een bruiloft er nog niet van gekomen.

Guus zegt over zijn vriendin in Nouveau: "Aantrekkelijk aan Manon vind ik de ongebreidelde energie waarmee ze zich in dingen stort. Ik kijk de kat wat meer uit de boom, ben van nature waarschijnlijk ook een tikje conservatiever; zo doe ik dat en zo heeft mijn familie dat altijd gedaan. In het begin schrok ik van de voortvarendheid waarmee Manon me soms buiten mijn comfortzone bracht. Dan heb ik het niet zozeer over mijn kledingkeuze als wel over alle andere kleine en grote dingen van het leven. Maar inmiddels vind ik het alleen maar fijn dat ze me triggert. Dat heb ik nodig."

Foto's (c) Nouveau / DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in