In verwachting van haar vierde kindje.

Model, presentator, influencer en flapuit Chrissy Teigen (36) staat erom bekend haar leven met zanger John Legend en hun twee oudste kinderen Luna en Miles gul te delen met haar volgers.

Niet alleen de glossy momenten, Chrissy toonde ook pijnlijk eerlijk het enorme verdriet toen in 2020 zoontje Jack  doodgeboren ter wereld kwam.

Het was maar de vraag of ze nog eens een zwangerschap zou aandurven, maar ze is er toch voor gegaan. "De afgelopen jaren zijn een roes van emoties geweest en dan druk ik het nog voorzichtig uit," zegt ze. "Maar ons huis en onze harten zijn  opnieuw gevuld met vreugde. Een miljard prikken verder is er weer eentje op komst."

Article continues after the ad

'Ik denk niet dat ik ooit met meer opwinding dan zenuwen van een controle vandaan kom'

"Bij elke afspraak heb ik tegen mezelf gezegd: oké, als het gezond is, ga ik het vandaag vertellen. Maar dan was ik al zo opgelucht dat er een hartje te horen was dat ik besloot dat het me toch nog te nerveus maakte. Ik denk niet dat ik ooit met meer opwinding dan zenuwen van een controle vandaan kom. Maar tot nu toe is alles perfect en prachtig en voel ik me hoopvol en geweldig. Het was héél moeilijk dit zo lang voor me te houden."

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in