Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Frank Lammers is Happy 50!

Welcome to the club 🎊 Van harte gefeliciteerd, Frank Albertus Petrus Maria Lammers! De meest zichtbare acteur van Nederland werd 50 jaar geleden geboren in Mierlo. Hij studeerde in 1995 af aan de Amsterdamse toneelschool en heeft sinds 2000 gestaag werk als acteur en regisseur. Bij het grote publ...

Frank Lammers is Happy 50!

Welcome to the club ?

Van harte gefeliciteerd, Frank Albertus Petrus Maria Lammers! De meest zichtbare acteur van Nederland werd 50 jaar geleden geboren in Mierlo.

Hij studeerde in 1995 af aan de Amsterdamse toneelschool en heeft sinds 2000 gestaag werk als acteur en regisseur. Bij het grote publiek werd Lammers – voetballiefhebber, lid van The Streamers - bekend als de invaller in het derde seizoen van All Stars en sindsdien kun je onmogelijk nog om hem heen, als multitalent op het toneel, in films en in commercials.

Recentelijk wordt zijn professionele leven grotendeels gevuld door zijn rol als Ferry Bouman in Undercover.

"Ik wil winnen," zegt hij over zijn succes in het Algemeen Dagblad. "Altijd en overal, in de ruimste zin van het begrip. Of het nou om het binnenslepen van dat kalf gaat, een potje Yahtzee of om het vertellen van een mooi verhaal, maakt niet uit. Om te slagen moet ik wel constant 600 procent geven."