De kleur van je auto's matchen met je interieur? Tuurlijk!

Wat je ook van Kim Kardashian (41) vindt, ze is best een powervrouw. Eigenhandig maakte ze vrouwelijke rondingen weer salonfähig.

Ze houdt zichzelf al een jaar of vier bezig met hulp aan mensen in de reclassering, voor een celeb toch een minder sexy activiteit dan regenwouden redden of preken over woke onderwerpen. Sinds 2019 studeert ze ook nog eens  rechten en haalde vorig jaar de 'baby bar', waarmee ze is toegelaten tot de balie.

Article continues after the ad

En op haar bekendheid als realityster bouwde ze vanaf 2007 een imperium met games, shapewear, cosmetica en parfums...

... wat van haar een selfmade miljardair maakt met een vermogen dat volgens Forbes 1,8 miljard dollar bedraagt.

Mede met dank aan gesponsorde posts, waarvoor ze minimaal 'een bedrag met zes nullen' krijg en meestal meer,' aldus haar momager Kris Jenner. 

Je zou denken je van dat geld wel een schilderijtje voor aan de muur zou kunnen kopen, maar uit een rondleiding door haar huis blijkt dat Kim in een soort crèmekleurig klooster woont. Het huis is ontworpen en ingericht door haar ex Kanye West, die al regelmatig heeft bewezen het best in een prikkelarme omgeving te kunnen verblijven.

En Kim heeft het ook graag zo rustgevend mogelijk. De kinderen hebben eigen kamers en een speelkamer waarin ze los mogen gaan, dit is dus echt de smaak en stijl van Kim: heel zen, heel gedempt, héél neutraal. Toch bijzonder voor een vrij kleurrijke vrouw! 

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in