Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is de nieuwe villa van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Strak, zwartwit en met een eigen beautysalon - wat wil een mens nog meer?  Het was even zoeken naar passende woonruimte voor een nieuw samengesteld gezin met vijf kinderen en een forse entourage aan inwonend personeel, maar het is toch gelukt. Jennifer Lopez en Ben Affleck trekken in de Los Angel...

Dít is de nieuwe villa van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Strak, zwartwit en met een eigen beautysalon - wat wil een mens nog meer? 

Het was even zoeken naar passende woonruimte voor een nieuw samengesteld gezin met vijf kinderen en een forse entourage aan inwonend personeel, maar het is toch gelukt. Jennifer Lopez en Ben Affleck trekken in de Los Angeles villa van James Packer, een van de rijkste mensen in Australië (en de ex van Mariah Carey), zo meldt agency X17.

Het staat in de buitengewoon welvarende buitenwijk Holmby Hills en Bennifer kan er vast wel iets mee. Packer kocht het in 2018 voor 80 miljoen dollar, eerder werd het huis 21 jaar lang bewoond door Danny de Vito en zijn vrouw Rhea Perlman, die het in 2015 voor 29 miljoen dollar verkochten aan onroerend goed ontwikkelaars  Stuart en Stephanie Liner die het in mei 2018 op de markt zetten voor 115 miljoen dollar. Sterk staaltje house flipping 2.0, je zou kunnen zeggen dat Packer er met 80 miljoen nog een koopje-op-zijn-miljonairs aan had.  

Het huis biedt 2694 vierkante meter woonruimte, zeven slaapkamers, een garage met ruimte voor acht auto's, een zwembad, schoonheidssalon, thuisbioscoop, sigaarsalon en wijnkamer. Kijk gerust even rond, Ben en Jen kunnen er wilde rondedansen in doen op, naast en onder al het marmer.  

Foto's (c) Brunopress, Real Estate LA

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in