Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze artiesten doen mee aan Beste Zangers

Er wordt momenteel uit volle borst gezongen in… Sevilla! Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes schitteren in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Afgelopen week reisden de zeven artiesten af naar het Spaanse Sevilla voor alweer het 15e se...

Deze artiesten doen mee aan Beste Zangers

Er wordt momenteel uit volle borst gezongen in… Sevilla!

Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes schitteren in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Afgelopen week reisden de zeven artiesten af naar het Spaanse Sevilla voor alweer het 15e seizoen van het programma.

Vanuit een prachtige hacienda brengen de zangers hun muzikale kwaliteiten aan elkaar ten gehore. De presentatie is in handen van gastheer, Jan Smit. Het nieuwe seizoen is in het najaar te zien bij AVROTROS op NPO 1.  

Verborgen parels

Elke aflevering vertolken de zangers elkaars liedjes met een bijzonder verhaal of speciale betekenis. Dit zorgt weer voor mooie verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten.

Alle optredens zijn onder begeleiding van de Beste Zangers-band onder leiding van Marcel Fisser. Ook dit seizoen belooft weer veel verborgen parels en hits. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in