Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De dochter van Kate Moss scoort haar eerste Vogue-cover

Zo moeder, zo dochter. Toen Lila Grace Moss vijf jaar geleden aan een modellencarrière begon, was het al wel duidelijk dat zij een hele grote zou worden. Haar eerste klus was direct voor Marc Jacobs. Je zal Kate Moss maar als moeder hebben! Inmiddels is ze 19, mag ze meer en meer modellenwerk doe...

De dochter van Kate Moss scoort haar eerste Vogue-cover

Zo moeder, zo dochter.

Toen Lila Grace Moss vijf jaar geleden aan een modellencarrière begon, was het al wel duidelijk dat zij een hele grote zou worden. Haar eerste klus was direct voor Marc Jacobs. Je zal Kate Moss maar als moeder hebben!

Inmiddels is ze 19, mag ze meer en meer modellenwerk doen van haar moeder en... heeft ze haar eerste Vogue-cover te pakken! Die van de Britse Vogue, waar haar moeder maar liefst 39 keer op stond. Zij sierde al met al meer dan 100 keer de cover van het magazine, dat verschillende internationale edities heeft.

Lila is de dochter van Kate en mediamagnaat Jefferson Hack, met wie ze begin 2000's een relatie had, na haar romance met Johnny Depp. 

Doodnormaal

Het is in huize Moss dus doodnormaal, dit nieuws. Maar gelukkig presenteert Lila haar grote eer met gepaste trots op haar Instagram.