Zo moeder, zo dochter.

Toen Lila Grace Moss vijf jaar geleden aan een modellencarrière begon, was het al wel duidelijk dat zij een hele grote zou worden. Haar eerste klus was direct voor Marc Jacobs. Je zal Kate Moss maar als moeder hebben!

Inmiddels is ze 19, mag ze meer en meer modellenwerk doen van haar moeder en... heeft ze haar eerste Vogue-cover te pakken! Die van de Britse Vogue, waar haar moeder maar liefst 39 keer op stond. Zij sierde al met al meer dan 100 keer de cover van het magazine, dat verschillende internationale edities heeft.

Article continues after the ad

Lila is de dochter van Kate en mediamagnaat Jefferson Hack, met wie ze begin 2000's een relatie had, na haar romance met Johnny Depp. 

Doodnormaal

Het is in huize Moss dus doodnormaal, dit nieuws. Maar gelukkig presenteert Lila haar grote eer met gepaste trots op haar Instagram.

Het copy-Kate'je van haar moeder werkte onder andere al met Fendi, Miu Miu en Versace. Ze doet dat vanuit modellenbureau Kate Moss Agency, dat zal niemand verbazen. 

 Als het écht zo moeder, zo dochter is, heeft Lila nog heel wat covers te gaan. Wij zijn benieuwd of ze ook in feestbeestreputatie op haar moeder gaat lijken. Al zal het vast meevallen met deze nieuwe, brave generatie.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in