Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Courteney Cox doet spotje na 40 jaar nog eens over

'De menopauze vreet je levend op.' Voor Courteney Cox (58) wereldberoemd werd als Monica in 'Friends' was ze al bekend als het meisje dat in de Dancing in the Dark video op het podium danst met Bruce Springsteen en van een destijds schokkend reclamespotje. Courteney, destijds 21, was namelijk de ...

Courteney Cox doet spotje na 40 jaar nog eens over

'De menopauze vreet je levend op.'

Voor Courteney Cox (58) wereldberoemd werd als Monica in 'Friends' was ze al bekend als het meisje dat in de Dancing in the Dark video op het podium danst met Bruce Springsteen en van een destijds schokkend reclamespotje.

Courteney, destijds 21, was namelijk de eerste vrouw die op de Amerikaanse televisie het woord 'ongesteld' in een reclamespot voor tampons. Eerder werd dat eufemistisch omschreven als 'that time of the month'.

Hetzelfde filmpje, maar nu over de overgang - te grappig!

Bijna veertig jaar na datum maakt ze een hilarische remake van het filmpje. Op Instagram plaatste ze een video waarin ze het originele filmpje scène voor scène naspeelt, compleet met turnpakje en beenwarmers. Ditmaal heeft ze het echter niet over menstruatie, maar over de overgang.