Wat spoken ze toch allemaal uit op die Gooische matras?

Charly Luske heeft in Koffietijd voor het eerst op camera gesproken over zijn relatieproblemen met zijn vrouw Tanja Jess. In maart werd door het onlineprogramma Roddelpraat gemeld dat de 43-jarige zanger is vreemdgegaan. Luske vertelt dat het 'naar omstandigheden' goed met hem gaat.

'Het is iets dat we intern moeten oplossen. Daar doen we ons best voor. Nog steeds', zegt de zanger. Luske noemt het 'jammer' dat het nieuws over zijn vreemdgaan op straat ligt. 'Het is iets wat de buitenwereld niet aangaat. Het is een privékwestie', zegt hij daarover.

'Honderden collega's gaan vreemd'

Luske is van mening dat meer bekende Nederlanders moeten vrezen voor hun privéleven vanwege de juicechannels. De zanger zegt naar eigen zeggen te weten van 'honderden collega's' dat ze wel eens zijn vreemdgegaan. 'Van hen ligt het niet op straat, maar met die juicekanalen nu waarschijnlijk binnenkort wel.'

Article continues after the ad

De zanger liet in een eerdere verklaring al weten dat hij 'spijt' heeft dat hij zijn relatie met Jess 'verpest' heeft. 'Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet...', schreef hij op Instagram.

Roddelpraat maakte eind maart bekend dat Luske en Jess relatieproblemen zouden hebben, nadat de zanger seksueel getinte berichtjes naar een andere vrouw zou hebben gestuurd. De actrice bevestigde daarna zonder in detail te treden dat zij en haar man op dit moment in een 'zoektocht' in hun relatie zitten. Volgens Jess laat Luske al langer 'problematisch gedrag' zien.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in