Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chantal Janzen en Claes Iversen bij Royal Deens diner!

Must-have accessoire: je couturier als arm candy 😉 Zoals bekend zijn kroonprins Frederik van Denemarken en zijn vrouw kroonprinses Mary momenteel voor een handelsmissie. Voor het diner dat ze gisteravond in Den Haag gaven, waren niet alleen koning Willem-Alexander en koningin Máxima uitgenodigd, ...

Chantal Janzen en Claes Iversen bij Royal Deens diner!

Must-have accessoire: je couturier als arm candy ?

Zoals bekend zijn kroonprins Frederik van Denemarken en zijn vrouw kroonprinses Mary momenteel voor een handelsmissie. Voor het diner dat ze gisteravond in Den Haag gaven, waren niet alleen koning Willem-Alexander en koningin Máxima uitgenodigd, maar ook de fine fleur van Nederland en Nederlanders met een Deens tintje.

Enter Chantal Janzen en Claes Iversen, die elkaars +1 waren. Claes kleedde Chantal voor deze speciale gelegenheid, haar witte jurk is een ontwerp van hem. "Dankjewel voor je mooie creatie én je super gezelschap," zegt Janzen op Instagram. "Wat fijn dat we er van elkaar op tijd achter kwamen dat we waren uitgenodigd en ook nog eens goddank naast elkaar zaten bij dit bijzondere en tevens toch ietwat spannende koninklijke diner #veelbestek." Gotta love her.

Chantal en Claes kunnen met elkaar lezen en schrijven, hij leverde onder andere twee prachtige jurken aan Chantal toen ze het Eurovisie Songfestival presenteerde. De strik op haar rode loperbeeldje doet een beetje denken aan de beeldige lila jurk die ze destijds bij het stemmen tellen droeg.

 "Veel mensen weten niet dat we altijd eerst een proefmodel maken, voor we de jurk in de definitieve stof maken," zegt Claes Iversen. "In al het testen gaat heel veel tijd zitten."

Pas na 70 ontwerpen was hij bijvoorbeeld helemaal tevreden over deze showstopper, ook gemaakt voor het songfestival. Het idee van een petrol capejurk ontstond tijdens een bespreking met Chantal en het stylingteam: "We waren het gelijk eens: het silhouet, de kleur, de gouden riem – dit moest het worden." Dit alles en óók nog eens een Deens-Dutch Design voor een royal diner, het is dreamy!

Foto (c) Getty Images, Eurovison Songcontest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in