Rumer Willis, Demi Moore, Bruce Willis, Scout Willis, Emma Heming Willis (zijn huidige vrouw) en Tallulah Willis
Rumer Willis, Demi Moore, Bruce Willis, Scout Willis, Emma Heming Willis (zijn huidige vrouw) en Tallulah Willis

'Het is een uitdagende tijd',  meldt zijn familie.

Filmster Bruce Willis (67) stopt met acteren. Bij hem is de hersenaandoening afasie vastgesteld, meldt zijn familie op sociale media. Afasie is een medische aandoening die iemands vermogen om te spreken, schrijven en taal te begrijpen, zowel mondeling als schriftelijk, kan beïnvloeden.

'Aan alle geweldige fans van Bruce: we willen als familie delen dat Bruce worstelt met gezondheidsproblemen en dat bij hem recentelijk afasie is geconstateerd, wat een impact heeft op zijn verstandelijke vermogens”, aldus zijn huidige vrouw Emma, namen de hele familie, die spreekt van een ’uitdagende tijd’.'

'We zijn iedereen dankbaar voor de voortdurende liefde, medeleven en steun. We komen hier doorheen als een sterke familie en willen de fans daar graag bij betrekken omdat we weten hoeveel hij voor jullie betekent, net als jullie voor hem.' De verklaring is ondertekend door zijn vrouw Emma, zijn ex-vrouw Demi Moore en zijn vijf kinderen.

Article continues after the ad

Demi en Bruce zijn goed gescheiden en altijd zeer goed bevriend gebleven. 

Bruce heeft vermoedelijk al sinds 2020 symptomen en werkte op de set met een oortje, waarin iemand hem zijn teksten fluisterde. Als gevolg van de ziekte stopt Willis met zijn filmcarrière. Hij was ruim veertig jaar actief in de industrie. Een van zijn bekendste rollen is die van John McClane in de Die Hard-films.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in