Een whopping 53 jaar leeftijdsverschil, maar wie telt er?

Nieuw setje-alert: acteur Al Pacino (81) is gespot met een nieuwe vrouw aan zijn arm. Het gaat om Noor Alfallah (28), die in celebritykringen enige bekendheid verwierf doordat ze een tijdje datete met Rolling Stone Mick Jagger (78).

Die liefde bekoelde in 2017, maar nu is Noor, zelf geboren in een steenrijk Koeweits-Amerikaans gezin, al een paar keer gezien met de acteur. De twee zouden tijdens de pandemie voor elkaar zijn gevallen.

Op foto 8: Noor en Al met beroemde (kunst)vrienden

Article continues after the ad

Noor (staand), hier met haar lookalike zus (zittend)

In societykringen is welbekend dat Noor graag met rijke oudere mannen date: ze werd ook al eens gelinkt aan miljardair Nicolas Berggruen (met 60 een jonge blom) en Clint Eastwood (91), al zou ze in alle toonaarden ontkend hebben dat er iets tussen haar en de beroemde acteur gebeurd is. Hij is een 'vriend van de familie'.

Noor werkt zelf in een hoge functie bij filmstudio Sony en zit dus zelf ook in de business. Wat dat betreft is Al een betere match dan Jagger, die sowieso graag jongere vrouwen date de laatste jaren en in 2016 nog een kind kreeg met een 43 jaar jongere danseres.

De voorliefde voor jonge vrouwen zit er ook bij Pacino al een tijd in. Hij brak in 2020 van actrice Meital Dohan (nu 42). Daarvoor was hij samen met actrice Lucila Solá (45), wiens dochter Camila Morrone (24) dan juist weer date met Leonardo DiCaprio (47). #snapjehetnog

Wat hun respectievelijke families er van vinden dat Al en Noor elkaar nu gevonden hebben, laat zich wel een beetje raden. Pacino heeft drie kinderen van wie de oudste met 33 ouder is dan zijn nieuwste liefde. Noors ouders zijn allebei jonger dan Pacino, het mag niet verbazen.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in