Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Actrice Ellen Evers getrouwd op het strand!

Zij vroeg hem ten huwelijk en Corné en Ellen namen meteen een duik. Zangeres, actrice en musicalster Ellen Evers (56) en Corné Smiesing zijn op Tweede Pinksterdag getrouwd op het strand in Den Haag. Ellen (je kent haar van vele musicals zoals Cats, Anastasia, Mamma Mia, Miss Saigon, maar ze werkt...

Actrice Ellen Evers getrouwd op het strand!

Zij vroeg hem ten huwelijk en Corné en Ellen namen meteen een duik.

Zangeres, actrice en musicalster Ellen Evers (56) en Corné Smiesing zijn op Tweede Pinksterdag getrouwd op het strand in Den Haag.

Ellen (je kent haar van vele musicals zoals Cats, Anastasia, Mamma Mia, Miss Saigon, maar ze werkt tegenwoordig voor de Kamer van Koophandel 'omdat ik na 34 jaar toe was aan iets anders') en Corné kennen elkaar sinds 2015, ze veegde hem op Tinder tevoorschijn, vertelt ze in De Borrelplank (vanaf 18:20).

"Ik vond dat hij ontzettend lief keek, we waren allebei enorme fan van de Lidl en hij is de eerste man die volledig ja tegen me zei. Bij wie ik volledig welkom was. Ik heb vriendjes gehad die me gedoogden, maar die er niet voor de volledige 200 procent voor gingen en dat deed hij wel."

"De tweede keer dat hij bij me kwam slapen, bracht hij schoon ondergoed mee en overhemden en zei: 'Dan leg ik dat hier neer, want anders moet ik steeds zo slepen met spullen'. 

En ik dacht: 'Huh, maar mannen willen dat toch meestal helemaal niet?' Twee maanden later trok ze bij hem in: "Je kunt wel plannen hebben met het leven, maar soms heeft het leven ook plannen met jou."

Na het jawoord werd het huwelijk gedoopt in zee, deze hond deed gezellig mee.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in