Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Absolutely Fabulous! Joanna Lumley heft het glas op Jennifer Saunders

Patsy en Edina Forever! De comedy Absolutely Fabulous was in 1992 baanbrekend in de zin dat Jennifer Saunders en Joanna Lumley als Edina en Patsy bewezen dat een serie met in de hoofdrollen alleen maar vrouwen (let wel: rokende, drinkende en snuivende hedonista's) zowel hilarisch als ontzettend s...

Absolutely Fabulous! Joanna Lumley heft het glas op Jennifer Saunders

Patsy en Edina Forever!

De comedy Absolutely Fabulous was in 1992 baanbrekend in de zin dat Jennifer Saunders en Joanna Lumley als Edina en Patsy bewezen dat een serie met in de hoofdrollen alleen maar vrouwen (let wel: rokende, drinkende en snuivende hedonista's) zowel hilarisch als ontzettend succesvol kon zijn.

De serie is inmiddels cult, Joanna (76) groeide uit tot nationaal monument dankzij haar reisdocumentaires en Jennifer (63) trekt volle zalen in het theater (haar eerstvolgende rol is Mother Superior in Sister Act The Musical). En de twee zijn nog altijd hartsvriendinnen die graag het glas heffen. We doen een Bolli & Stolli mee – van harte, Jennifer!

Omdat we nog altijd om het duo kunnen schateren een paar heerlijke AbFab levenslessen. Om te beginnen: zorg dat je champagne op voorraad hebt. 

Zelfvertrouwen is álles. 

Matigheid wordt zwáár overschat.

Sta open voor nieuwe, efficiënte combinaties.

Dankbaarheid, the AbFab way. 

Spiegels liegen. Punt. 

Vriendinnen, daarentegen - dáár kun je op rekenen. 

Wees de beste versie van jezelf!

Patsy en Edina #sisterhood!

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in