Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Caroline Tensen: 'Leco zegt: er zijn geen lelijke vrouwen, alleen luie'

We weten een geweldig onderwerp voor haar volgende documentaire! Caroline Tensen (57) heeft heel wat teweeg gebracht met haar documentaire 'Het verboden woord' over de vaak heftige gevolgen van de overgang. Nu zegt Caroline óók heel rake dingen over ouder worden, dus we hopen stiekem dat haar vol...

Caroline Tensen: 'Leco zegt: er zijn geen lelijke vrouwen, alleen luie'

We weten een geweldig onderwerp voor haar volgende documentaire!

Caroline Tensen (57) heeft heel wat teweeg gebracht met haar documentaire 'Het verboden woord' over de vaak heftige gevolgen van de overgang.

Nu zegt Caroline óók heel rake dingen over ouder worden, dus we hopen stiekem dat haar volgende documentaire dáár over gaat.

"Ouder worden is zo onvoorspelbaar," zegt ze in het Algemeen Dagblad. "Misschien word ik ziek, misschien blijf ik tot het einde helder, net als mijn vader. Hij overleed vorig jaar na een kort ziekbed. Ik vind het zonde van mijn tijd daar lang over na te denken. Ik ben vooral blij dat Ernst en ik nog zo fit zijn."

'Ik weet niet hoe ik eruit had gezien als ik niet drie keer in de week zou sporten'

Heeft ze moeite met ouder worden? "Ik krijg wel een oud nekje, net als mijn moeder. Dat zie ik wel. Ik weet niet hoe ik eruit had gezien als ik niet drie keer in de week zou sporten. Ik train al achttien jaar met mijn personal trainer Joost. Alles gaat een beetje hangen, ik probeer het gespierd te houden."

Over belang hechten aan haar uiterlijk: "Leco zegt: er zijn geen lelijke vrouwen, alleen luie. Dat vind ik ook. Hoe moeilijk is het even een borstel door je haar te halen? Dat kreeg ik ook van huis uit mee. Mijn moeder smeerde zich elke dag in met bodylotion, zelfs als ze om vier uur ’s ochtends opstond."

"Ze was supervisor van taxfreeshops op Schiphol. Ze had een prachtige huid. Mijn zus en ik mochten niet naar buiten met ongepoetste schoenen of ongekamd haar. Ik voel ook een verantwoordelijkheid naar de kijkers, laat twee keer per jaar het minimale aan botox zetten. Ik wil geen strak gezicht, maar zie er wel uitgerust uit."

Foto's (c) Roger Neve  voor Nouveau / DPG Media 2021 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in