© Party Pieces
© Party Pieces

Deze powervrouw is voor sisterhood, zoveel is duidelijk. 

Carole Middleton, de moeder van Catherine, de hertogin van Cambridge, Pippa Middleton-Matthews en James Middleton, is een succesvol ondernemer. Samen met haar man runt ze Party Pieces, ooit begonnen als postorderbedrijf in spullen voor feestjes, nu een bloeiende webwinkel.

Over haar manier van ondernemen zegt ze: "Ik vind het prettig om mezelf te kunnen zijn op het werk en beslissingen te nemen die intuïtief goed voelen. Het is intens belangrijk voor me om andere vrouwen ook deze kans te geven, dat is de reden dat we bij Party Pieces veel vrouwen op sleutelposities hebben zitten, om knopen door te hakken."

"Ik zeg altijd tegen vrouwen die voor zichzelf willen beginnen dat ze de dingen op hun eigen manier moeten doen en zichzelf moeten blijven. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan, maar wees niet bang om voor jezelf op te komen of moeilijke besluiten te nemen. Vraag advies aan mensen waar je mee werkt en die je vertrouwt en volg je instinct."

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in