De zangeres heeft stevig aan zichzelf gewerkt.

Vorig jaar viel niet alleen het werk van zangeres Berget Lewis (50) stil, ze verloor ook haar moeder en verbrak haar relatie.

Voor Berget was 2021 een aanzienlijk beter jaar: ze viel 35 kilo af en omarmde een gezondere lifestyle. Daarnaast nam ze een lifecoach in de arm om betere levenskeuzes te kunnen maken: "Ik sta eindelijk weer op een goede plek in mijn leven."  

"Op relatiegebied heb ik veel tijd gestopt in de verkeerde mensen," zegt ze in Flair. "Toxic relations, waarin ik alleen maar gaf. Dat patroon moest ik op een gegeven moment echt doorbreken, maar dat kon ik niet alleen. Dus heb ik op aanraden van een vriend een lifecoach ingeschakeld."

Article continues after the ad

"Zij kwam elke week bij mij aan de keukentafel praten, waardoor ik uiteindelijk patronen zag en inzag dat ik steeds dezelfde fouten maakte. Welke fouten laat ik in het midden, maar door die gesprekken ben ik nu hier, op een gelukkige plek."

"Ik sta open voor de liefde, maar ik ben niet op zoek. Al weet ik wel precies wat ik wil: een ontzettend lieve man met een eigen leven, een king in his own castle, geaard, gegrond. En alles wat daar niet in de buurt komt, gaat niet gebeuren.

De roddelbladen vinden dit onderwerp altijd heel interessant bij mij, vraag me niet waarom. Maar ik vind die aandacht best truttig en niemands zaak. Bovendien heb ik buiten mijn privéleven om zo veel toffe dingen gedaan, schenk dáár eens aandacht aan denk ik dan."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in