Lief en leed in een vriendinnenclubje met BN'ers.

Als het even tegenzit is het altijd fijn terug te kunnen vallen op vertrouwelingen. Zo ook in tv-land: Anita Witzier en Irene Moors zitten samen in een BN’er-vriendinnenclubje.

"Met Irene Moors, Caroline Tensen, Karin Bloemen, Angela Groothuizen en Astrid Joosten vorm ik een eetclubje," zegt Anita in Glamour. "We spreken een paar keer per jaar met elkaar af. Dan hebben we het eigenlijk over álles wat vrouwen belangrijk vinden, haha. Er wordt gelachen en gehuild."

Het gaat er dan pittig aan toe: "We zijn allemaal héél loyaal en eerlijk, we verkopen elkaar geen knollen voor citroenen," aldus Anita. "We houden elkaar op de hoogte van wat er speelt in ons leven, we steunen elkaar als dat nodig is. We hebben ook een groepsapp. Als er vragen zijn, kunnen we altijd daar terecht."

Article continues after the ad

Zo was de sisterhood er ook toen Irene Moors (hier met Anita in 2014) zich na drie jaar 'een slag in de rondte te hebben gewerkt bij SBS6' moest vertrekken, na eerder 26 jaar voor RTL in de weer te zijn geweest. "Toen ineens was het klaar, dat vind ik altijd heel gek," zegt Witzier die dat heel naar voor Irene vond. "Dat dat zomaar kan gebeuren is toch bizar." Met Irene gaat het overigens goed, die freelancet tegenwoordig heel wat af. "Ik hoef niet met een voedselpakket bij haar aan te komen," aldus Witzier.

Foto's (c) Roger Neve / ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in