Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Anita Witzier: 'Babybotox? Je knapt er echt van op!'

En de Vampire Facelift heeft ook wonderen verricht. Het is altijd heel verfrissend als celebs eerlijk zijn over wat ze cosmetisch hebben laten doen. Elke vrouw boven de vijftig weet dat je niet fris en fruitig blijft van louter water drinken en olijfolie smeren (we hebben het over jou, J-Lo!). Al...

Anita Witzier: 'Babybotox? Je knapt er echt van op!'

En de Vampire Facelift heeft ook wonderen verricht.

Het is altijd heel verfrissend als celebs eerlijk zijn over wat ze cosmetisch hebben laten doen. Elke vrouw boven de vijftig weet dat je niet fris en fruitig blijft van louter water drinken en olijfolie smeren (we hebben het over jou, J-Lo!). Alleen maar fijn als mensen gewoon zeggen wat voor hen werkt.

Anita Witzier zegt in Linda 208 over haar cosmetische regiem: "Permanente make-up vind ik te ingewikkeld. Maar ik heb weleens babybotox gedaan: dat is leuk, hoor. En je knapt er echt van op. Begin dit jaar was ik mijn gezicht ineens zo zat. Ik keek bij de kapper in de spiegel en vroeg me af: wie ís dat ouwe wijf? Alles was zo rommelig en verslapt geworden."

"Ik overwoog een facelift, maar vind snijden toch te heftig. Dus werd het een vampire facelift. Daarvoor prikken ze alleen, met je eigen bloedplasma. Mijn poriën zijn kleiner, de huid steviger. Ik ben er hartstikke van opgefrist."

Foto's (c) Roger Neve voor Nouveau / DPG Media 2021

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in