Maar verder gaan de Sisters On Tour gesmeerd!

De Dolly Dots zitten midden in hun reünietour en bewijzen dat rond de zestig zijn niets afdoet aan hun sexappeal. Maar Angela Groothuizen, Patty Zomer, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla (Sjeel) Kramers vóelen zo'n optreden wel.

"Voor het begin van de tour heb ik heel hard getraind, dus ik ben in topconditie," zegt Angela Groothuizen in de Telegraaf. "Fysiek ben ik heel sterk, maar ik merk wel dat mijn stem er wat meer moeite mee heeft. Na een optreden ben ik wat hees, dus ik moet goed warm zingen. We hebben allemaal wat zere heupjes, stijve nekken en spierpijn na een optreden. Het optreden duurt ook tweeëneenhalf uur. Dat kunnen we, maar we moeten dan wel de hele dag uitrusten."

De tour loopt nog even door, de Dolly Dot editie van Symphonica in Rosso wordt de grote finale en definitieve afsluiting van de Dots. "Wat we nu doen is al een klein beetje veel voor onze leeftijd," zegt Groothuizen. "We zijn ontzettend fit, maar dit kan je niet blijven doen op dit niveau. We doen vijftig theateroptredens, Symphonica in Rosso en dan is het mooi geweest. Dan gaan we genieten van alles wat we hebben bereikt."

Article continues after the ad

"Ik ben na vijftig jaar sowieso klaar met zingen, ik ben versleten en wil alleen nog maar acteren en een beetje schrijven," aldus Angela in Linda Loves. "Maar dat we nog één keer die iets te krappe jasjes aan mogen doen, dat ik me elke dag mag laven aan de mensen van wie ik het meest houd en dat we samen iets neer gaan zetten dat heel veel vreugde gaat brengen… dat vind ik geweldig."

Foto's (c) ANP, Nouveau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in