Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Adieu Melania! Nog één keer haar mooiste looks

De Sfinx liep als First Lady een feilloos fashion parcours. Afzwaaiend First Lady Melania Trump hebben we in de afgelopen vier jaar niet echt goed leren kennen. Ze was op zichzelf en ze bleef op zichzelf. Er dook wel eens een dubbelganger op als ze ergens geen zin in had. En ze gaf de wereld eind...

Adieu Melania! Nog één keer haar mooiste looks

De Sfinx liep als First Lady een feilloos fashion parcours.

Afzwaaiend First Lady Melania Trump hebben we in de afgelopen vier jaar niet echt goed leren kennen. Ze was op zichzelf en ze bleef op zichzelf. Er dook wel eens een dubbelganger op als ze ergens geen zin in had.

En ze gaf de wereld eindeloos brandstof voor speculaties door regelmatig Donalds zoekende hand weg te meppen dan wel zich los te rukken.

Maar één onderdeel van haar jaren als FLOTUS is zeer geslaagd: ze liep een feilloos fashionparcours. En dit zijn daarvan de hoogtepunten, vanaf witte het jumpsuit dat ze droeg toen haar man op 9 november 2016 de verkiezingen won. Algehele conclusie? Geel doet wonderen voor een fotomomentje!

Melania in 2016

Melania in 2017

Melania in 2018

Melania in 2019

Melania in 2020

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in