Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Adele pakt haar comeback wel héél mysterieus aan

Misschien heb jij er stiekem ook al reclame voor gezien. Dat er een nieuw Adele-album aan zit te komen, is inmiddels een zekerheidje. Er wordt al een paar weken gefluisterd dat het in december zover is. Maar Adele zwijgt zelf nog in alle toonaarden. Of nou ja... bijna dan. Ze paste namelijk wél h...

Adele pakt haar comeback wel héél mysterieus aan

Misschien heb jij er stiekem ook al reclame voor gezien.

Dat er een nieuw Adele-album aan zit te komen, is inmiddels een zekerheidje. Er wordt al een paar weken gefluisterd dat het in december zover is. Maar Adele zwijgt zelf nog in alle toonaarden. Of nou ja... bijna dan.

Ze paste namelijk wél haar achtergrond van haar Twitter aan naar deze mysterieuze donkere wolken. En laten dat nou nét de wolken zijn die op nog veel meer mysterieuze billboards over de hele wereld verschijnen momenteel.

Niet met Adele erop, nog in naam, nog in gestalte. Maar met slechts twee cijfertjes: 30.

In Londen...

In Berlijn...

Een albumtitel met nummers? Adele zou het nooit meer doen, meldde ze na de release van 25 nog zo stellig: “Dit is het laatste album vernoemd naar mijn leeftijd, ik hou van trilogieën. Ik denk dat ik de volgende gewoon Adele noem.”

Maar dit móet gewoon Adele zijn, menen fans. Want het is zes jaar geleden dat haar laatste album 25 uitkwam, en al haar drie eerdere albums werden vernoemd naar de leeftijd waarop ze ze schreef. Naast 25 waren dat 21 en 19. Inmiddels is Adele overigens 33, maar dit album ligt dankzij de pandemie en de nodige scheidingstaferelen (Adele brak in 2019 van haar man) al even te verstoffen.

Nu niet meer. Zelfs in Amsterdam is die mooie 30 al gespot.

Op 15 oktober verschijnt de eerste single, kersvers geteast door Adele zelf.