Stralend staat ze op de cover van de nieuwe Nouveau.

Monique des Bouvrie is een rolmodel in levenslust en nieuw elan. Een jaar na de dood van haar man Jan staat ze krachtig op de cover van de nieuwe Nouveau en straalt het bijbehorende interview niets dan energie, drive en positiviteit uit. Hierbij zeven powerquotes van deze bijzondere vrouw.

Article continues after the ad

"Ik heb geleerd heel erg in mijn kracht te gaan staan."

"Alles heeft met liefde te maken of je nou een tafel dekt of een tafel ontwerpt."

"Het leven blijft een leerproces als je ervoor openstaat. Ik leer elke dag weer, al was het maar door gesprekken die me inspireren."

"Ik ben een positief mens. Ik heb wel eens een mindere dag, maar dan denk ik: morgen is het anders."

"Ik wil het meisje in mezelf niet verliezen"

"Na mijn ziekte ben ik meer van mezelf gaan houden, mezelf meer centraal gaan stellen. Ik was daarvoor altijd bezig het iedereen naar de zin te maken en zette mezelf vaak op de tweede plaats. De nieuwe Monique zei gewoon: Nee, hier heb ik geen zin in. Dat doe ik niet."

"In je leven verzamel je herinneringen en bij mij voeren de mooie de boventoon."

Het nieuwe nummer straalt je tegemoet!

Dit en nog véél meer vind je in de nieuwe Nouveau die vanaf vandaag bij de abonnees arriveert en vanaf aanstaande donderdag in de winkels ligt. Online bestellen [ url losse bladen nog toevoegen - Ella ]  kan ook, dan wordt dit heerlijke, zonnige nummer zonder verzendkosten naar je opgestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in