Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verwen jezelf schaamteloos met deze 5 Valentijns-cadeaus

Het is weer bijna Valentijnsdag. Geen geliefde? Geen paniek! Nouveau selecteerde 5 cadeaus om lekker voor jezelf te kopen. Omdat het altijd een goed idee is jezélf in de watten te leggen.   Read my lips! Geen significant other? Laat dat je - net als Angelina Jolie - vooral niet weerhouden van een...

Verwen jezelf schaamteloos met deze 5 Valentijns-cadeaus

Het is weer bijna Valentijnsdag. Geen geliefde? Geen paniek! Nouveau selecteerde 5 cadeaus om lekker voor jezelf te kopen. Omdat het altijd een goed idee is jezélf in de watten te leggen.

Read my lips! 
Geen significant other? Laat dat je - net als Angelina Jolie - vooral niet weerhouden van een perfect pout. Clinique helpt je een handje met de Sweet Pots. Deze 2 in 1 lip-traktatie (in een verpakking geïnspireerd op macarons) bestaat uit een suiker-scrub aan de ene kant, en een subtiel gekleurde balm aan de andere kant. Voor zachte kiss proof lippen.
€ 26,80


Sixpack in stijl
Met haar staalharde sixpack heeft de Australische fitgirl / Instagram-koningin Kayla Itsines het buikspierkwartier wereldwijd op de kaart gezet. Maak jij met je buikspieren in de sportschool - nog - geen enorme indruk, dan wel met deze Stella McCartney-tas. De rugzak met bloemenprint leent zich ook perfect als hardlooptas.
€ 119,95

[[{"fid":"5343","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_media_tags[und]":""},"type":"media","link_text":null,"field_deltas":{"2":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_media_tags[und]":""}},"attributes":{"height":890,"width":890,"class":"media-element file-full-body","data-delta":"2"}}]]

Lees ook: Maak je Valentijns outfit compleet met deze prachtige clutch van Otazu


Chocoladebubbel
Het is eten óf drinken hoor je de gezondsheidsfreak in je jezelf al stichtelijk toespreken. Maar met deze chocoladetruffels met champagne ganache hoef je die lastige keuze gelukkig niet meer te maken.
€ 8,95



Slaapkamergeheimen
Pure verleiding voor jezelf. Deze slipdress van 100% zijde verrijkt met wit Chantilly-kant is sexy, elegant én comfortabel. Lingerie met een hoofdletter L.
€ 379,00

[[{"fid":"5345","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_media_tags[und]":""},"type":"media","link_text":null,"field_deltas":{"5":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_media_tags[und]":""}},"attributes":{"height":423,"width":300,"class":"media-element file-full-body","data-delta":"5"}}]]