Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Simone Kleinsma in de revival van Kees & Co

Vanavond weer een aflevering Kees & Co, vorige week, de eerste aflevering, trok Kees ruim 1,5 miljoen kijkers. Een veelbelovende start dus van de revival van de komedieserie die van 1997 tot 2006 een groot succes was op RTL4. Vooral veel lof voor Simone Kleinsma (60) in haar glansrol van Kees Hei...

Simone Kleinsma in de revival van Kees & Co

Vanavond weer een aflevering Kees & Co, vorige week, de eerste aflevering, trok Kees ruim 1,5 miljoen kijkers. Een veelbelovende start dus van de revival van de komedieserie die van 1997 tot 2006 een groot succes was op RTL4.

Vooral veel lof voor Simone Kleinsma (60) in haar glansrol van Kees Heistee, ze is de enige oude bekende, want verder bestaat de cast helemaal uit nieuwe gezichten, onder wie Chantal Janzen.

Lees ook: Bijna 50 jaar en nog steeds prachtig

Wij krijgen nog steeds tranen in onze ogen van dit interview met Simone na de dood van haar grote liefde Guus Verstraete, waarin ze onder meer zegt: "En toch ga ik weer aan de slag. Omdat we allemaal weten dat het beter is om aan het werk te gaan. Voor het ritme en de afleiding. Maar waar ik tegenop loop is die almaar aanwezige vraag: waar moet ik het vandaan halen?”

Beeld: MMP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in