Vorige week overleed hij op 91-jarige leeftijd: de Amerikaanse Playboy-baas Hugh Hefner. En hoewel hij tijdens zijn leven vrijwel continu werd omringd door mensen in zijn beroemde Playboy Mansion, werd hij door een handjevol vrienden en familie naar zijn laatste rustplaats gebracht.

Hefner is in besloten kring bijgezet in een cryptewand in het Westwood Village Memorial Park in Los Angeles, melden lokale media.

Lees ook: Priscilla Presley deelt herinneringen aan Elvis op Graceland: 'Alsof ik nooit ben weggeweest'

Een eeuwigheid naast Marilyn
Hefners vier kinderen waren erbij, net als zijn vrouw Crystal Harris en enkele belangrijke medewerkers van Playboy. De laatste rustplaats van Hefner bevindt zich naast het graf van Marilyn Monroe, die in 1953 het eerste nummer van Playboy sierde.

Beroemde begraafplaats
De vermogende uitgever kocht de grafrechten in 1992 voor 75.000 dollar (omgerekend zo'n 64.000 euro). "Een eeuwigheid naast Marilyn te mogen liggen, is te mooi om aan me voorbij te laten gaan'', zei de Playboy-oprichter er destijds over. Andere beroemdheden die in het Westwood Village Memorial Park liggen begraven, zijn onder anderen Natalie Wood, Burt Lancaster, Roy Orbison, Dean Martin, Farrah Fawcett en Truman Capote.

Hefners betrokkenheid bij het Playboy-imperium was al vele jaren sterk verminderd, hij trad terug om plaats te maken voor zijn dochter Christie.

Bron: TMZ, AD

De presentatrice plaatste een bericht op Instagram waarin ze aankondigt al een tijdje aan duo-presentatie te doen...

Eva (39) is sinds september 2016 samen met haar vriend Dexter van der Voorn, die televisieproducent is. Hij werkte onder meer bij haar programma De Verenigde Staten van Eva.

Het is het eerste kindje van het stel.

Van harte gefeliciteerd!

 

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan... #zwanger #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Sommige vrouwen hebben er meer last van dan andere: de overgang. Yasmin Le Bon, model en de vrouw van Duran Duran leadzanger Simon Le Bon sprak met het Britse Magazine Red over de ongemakken van deze levensfase. Ze zegt dat het effect heeft op alles in haar leven. Van haar geheugen tot haar taille.

In het interview met de Engelse glossy doet ze een boekje open over haar menopauze. Ze spreekt openhartig over haar gewichtstoename en warrige geheugen. Ze had een hele reeks aan symptomen.

Yasmin: “Je hebt overal pijn, je bent moe en je krijgt een nieuw laagje vet op plekken waar het vroeger nooit zat. Je vergeet afspraken en waar je je auto geparkeerd hebt…”

Le Bon, inmiddels 53 (maar wat ziet ze er nog geweldig uit!) is inmiddels 33 jaar getrouwd met Duran Duran’s  (je weet wel, van The Reflex) voorman Simon le Bon en moeder van drie dochters. Ze onthult dat ze niet goed was voorbereid op de effecten van de menopauze.

“Het is belangrijk dit te delen met mensen, ik praat erover met mijn dochters, want ik wil dat zij er beter op bedacht zijn dan dat ik was.

Yasmin vertelt verder ook over haar dieet en geeft tips om fit te blijven als je ouder wordt.

Goede vetten! Adviseert ze. Olijfolie, kokosolie, boter, avocado’s en notenolie; je lichaam heeft het nodig volgens haar. En eet minder gluten en pas ook op met quinoa. 

Bron: The Good Housekeeping Web team