Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Femke van der Laan bedankt Amsterdammers voor enorme steun

De Herengracht stroomde gisteravond om 20.00 uur vol met Amsterdammers die hun geliefde ernstig zieke burgemeester wilden eren met een staande ovatie. Hij kon zelf de inwoners van zijn geliefde stad niet te woord staan, maar zijn vrouw kwam samen met zijn kinderen even naar buiten.   “Jullie burg...

Femke van der Laan bedankt Amsterdammers voor enorme steun

De Herengracht stroomde gisteravond om 20.00 uur vol met Amsterdammers die hun geliefde ernstig zieke burgemeester wilden eren met een staande ovatie. Hij kon zelf de inwoners van zijn geliefde stad niet te woord staan, maar zijn vrouw kwam samen met zijn kinderen even naar buiten. 

 “Jullie burgemeester had hier heel graag zelf gestaan, maar dat gaat helaas niet. Wel heeft hij jullie kunnen horen en hij heeft van jullie genoten. Ik wil jullie namens mijn man hartelijk danken voor dit mooie gebaar en voor alle lieve reacties van de afgelopen dagen. Jullie zijn een enorme steun, dank jullie wel", zei Femke van der Laan.

Aan de Amsterdamse grachten
De inwoners van Amsterdam zongen gisteren massaal het lied waar burgemeester Van der Laan zo van houdt: ' Aan de Amsterdamse Grachten'. Daarna volgde een minutenlang applaus. De initiatiefnemers verzochten daarna iedereen om weer naar huis te gaan en de privacy van het gezin Van der Laan te respecteren.