En ze heeft ook nog een fijne kijktip voor je!

Zangeres en comédienne Karin Bloemen heeft 'braaf gespaard' en dus een buffertje om de Intelligente Lockdown door te komen. Verder is haar huis en tuin ongekend aan kant, heeft ze haar You Tube-kanaal geupdate en plot ze op nieuwe manieren  om toch te kunnen optreden. 

"Ik heb met de producent overlegd of het niet mogelijk is om twee keer op een avond een voorstelling te doen, van zeven tot half negen en van negen tot half elf. En dan de zaal voor een derde vullen. Het zijn tussenoplossingen, maar zo kunnen we vooral mensen bedienen die eenzaam zijn en verstoken van een lichtpuntje in hun leven,'' zegt ze in het AD.

Article continues after the ad

Verder nog kijktips? "Unorthodox op Netflix, echt heel indrukwekkend!" zegt Karin. "Die serie laat je even de andere wereld zien. O ja, en veel natuurprogramma's, Planet Earth enzo. Zó mooi! Ik hoef voorlopig in ieder geval niet met vakantie, want ik heb al zo veel moois gezien."

Foto's (c) Carin Verbruggen / Nouveau 2020

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in