Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Youp van 't Hek opgenomen met coronavirus

Cabaretier Youp van 't Hek (66) is besmet met het coronavirus. Dat heeft zijn management laten weten.  Van 't Hek is opgenomen in het ziekenhuis, en de artsen hebben de situatie vooralsnog onder controle. "Wij verzoeken u de familie met rust te laten zodat zij alle aandacht aan het herstel van Yo...

Youp van 't Hek opgenomen met coronavirus

Cabaretier Youp van 't Hek (66) is besmet met het coronavirus. Dat heeft zijn management laten weten. 

Van 't Hek is opgenomen in het ziekenhuis, en de artsen hebben de situatie vooralsnog onder controle. "Wij verzoeken u de familie met rust te laten zodat zij alle aandacht aan het herstel van Youp kunnen geven", aldus de verklaring van het management.

Van 't Hek is extra vatbaar voor het virus omdat hij in een risicogroep valt. Eind december 2015 onderging de cabaretier een zware hartoperatie nadat hij een aantal keren niet goed was geworden op het podium. In november vorig jaar werd hij tijdens een show in het Oude Luxor in Rotterdam onwel op het podium en werd hij kort in een Rotterdams ziekenhuis behandeld.

Het RIVM spreekt van ‘kwetsbaarheid’ als mensen hartziekten, longziekten, diabetes, nierziekten of andere ziekten hebben, waarbij het immuunsysteem verzwakt is.

Foto (c) Hollandse Hoogte, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in