Vrolijk en inspirerend nieuw boek: 'Hoe ouder hoe mooier'.

Ouder worden, waarom hebben de meeste vrouwen daar toch zo'n moeite mee? Isa Hoes en Medina Schuurman – ze schreven eerder al twee inspirerende boeken over het onderwerp - laten in 'Hoe ouder, hoe mooier' zien dat je als vrouw van vijftig jaar of ouder juist begint aan een fantastische tweede helft. Met de tips en verhalen uit dit boek krijgt iedere vrouw zin om vijftig te worden.

Article continues after the ad

Nouveau's hoofdredacteur Claudia: "Isa en Medina kwamen persoonlijk bij mij langs - in de buitenlucht, coronaproof - om hun nieuwe boek ‘Hoe ouder hoe mooier’ te presenteren. Ik ken Isa en Medina al járen (ze hadden zelfs een column in Nouveau) en mij valt op dat ze elk jaar knapper en eleganter worden. Ze zijn letterlijk: practice what you preach."


In hun eerdere boeken verdiepten Isa en Medina zich in de overgang, in 'Hoe ouder, hoe mooier' verdiepen zij zich in het leven daarna. Uit gesprekken met prachtige, krachtige vrouwen en experts verzamelden zij tips en tricks op het gebied van schoonheid, gezondheid, ambitie, spiritualiteit, seksualiteit en empowerment voor iedere vrouw die knetterknap de barricades op wil gaan.

Hoe ouder, hoe mooier van Isa Hoes en Medina Schuurman kost € 25

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in