Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Victoria: 'Waren we maar eerder in therapie gegaan'

 Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko openhartig over hun relatie. Liefde en passie bleken in eerste instantie niet genoeg om samen te blijven. Na de breuk besloten Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko met hulp van therapie uit te vinden wat hun liefde in de weg stond. De tweede keer is voor ...

Victoria: 'Waren we maar eerder in therapie gegaan'

 Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko openhartig over hun relatie.

Liefde en passie bleken in eerste instantie niet genoeg om samen te blijven. Na de breuk besloten Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko met hulp van therapie uit te vinden wat hun liefde in de weg stond. De tweede keer is voor altijd, zo vertellen ze in de nieuwe Nouveau.

"Waren we maar eerder in therapie gegaan, denk ik nu," zegt Victoria. "Maar de eerste jaren was dat voor ons een no-go area, een enorm taboe. Daarom strijd ik er ook voor om psychotherapie uit de taboesfeer te halen. Soms heb je gewoon een derde persoon nodig om de vertaalslag te maken, waardoor je snapt wat iemand werkelijk bedoelt."

Foto's Marcel Krijger / Nouveau

Meer lezen over dit bijzondere en bloedeerlijke stel? De nieuwe Nouveau ligt vanaf morgen, donderdag 23 juli, in de winkel!