Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verdrietig nieuws: de moeder van Mark Rutte is overleden

We wensen de premier heel veel sterkte. Mieke Rutte-Dilling, de moeder van premier Mark Rutte, is vorige week woensdag op 96-jarige leeftijd overleden en inmiddels in besloten kring begraven. "Naast het grote verdriet en alle dierbare herinneringen overheerst bij mijn familie en mij ook een gevoe...

Verdrietig nieuws: de moeder van Mark Rutte is overleden

We wensen de premier heel veel sterkte.

Mieke Rutte-Dilling, de moeder van premier Mark Rutte, is vorige week woensdag op 96-jarige leeftijd overleden en inmiddels in besloten kring begraven.

"Naast het grote verdriet en alle dierbare herinneringen overheerst bij mijn familie en mij ook een gevoel van dankbaarheid dat wij haar zo lang bij ons mochten hebben. Wij hebben inmiddels in familiekring afscheid van haar genomen en hopen dit grote gemis de komende tijd in alle rust met elkaar te kunnen verwerken", zo laat Rutte weten.

Volgens het Algemeen Dagblad was het coronavirus uitgebroken in het verzorgingstehuis waar de vrouw woonde, maar was mevrouw Rutte-Dilling zelf niet besmet. Daar zou ze volgens de krant vlak voor haar overlijden nog op zijn getest. De premier had een sterke band met zijn moeder, die al sinds de jaren tachtig weduwe was.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in