Zo'n 18 jaar geleden (toen 38 jaar) sierde Demi Moore charmant bloot en zwanger de cover van Vanity Fair. Nu op haar 56e staat ze weer met een prachtig naakt lichaam op de cover.

 Deze keer voor Harper's Bazaar.

Zwanger

In het magazine is ze heel open over haar relatie met haar ex acteur Ashton Kutcher. Zo vertelt ze dat hij haar bedroog en dat ze samen dolgraag een kindje wilde. De actrice is zwanger geweest, maar kreeg een miskraam. Daarna is ze niet meer zwanger geraakt.

Drie dochters

Ook vertelt Demi over een moeilijke periode in haar leven. In de jaren tachtig raakte ze verslaafd aan alcohol en drugs en zat ze niet goed in d'r vel. De actrice laat zich opnemen in een kliniek en is sindsdien nuchter. Demi: "Mijn dochters hebben mij geholpen met het verbreken van de negatieve cyclus waar ik in zat. Daar ben ik ze erg dankbaar voor."

Article continues after the ad

Vijftigplus

Op dit moment gaat het heel goed met de actrice. Ze is trots op haar lijf en vindt ouder worden niet erg. "Ik doe veel aan yoga en ik zwem graag. Daardoor blijf ik in shape. Iets wat ik heel belangrijk vind. Ik voel me goed en 56 is maar een getal."

Bron: Harper's Bazaar Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in