Chantal won voor de zesde keer de ster voor beste presentatrice
Chantal won voor de zesde keer de ster voor beste presentatrice

Chantal Janzen breekt record! 

Dionne Stax (35) en Frits Sissing (57) presenteerden vanavond vanuit Carré het 55ste Gouden Televizier-Ring Gala. Beiden waren ervaringsdeskundigen.

Frits presenteerde het gala 13 jaar geleden al eens en Dionne maakte vorig jaar haar debuut. Vanwege de coronamaatregelen waren alleen de genomineerden aanwezig.

Article continues after the ad

Mike de Boer en Britt Dekker verzorgden het verslag vanaf de rode loper.  

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gaaaat nu al mis... 💍 tot zo op @npo1_tv 💙 #goudentelevizierring #televizierring #rodelopershow

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

En Britt deed dat op haar eigen onnavolgbare wijze (swipe even naar links).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze foto kreeg ik vanochtend vroeg van mn man met daarbij: ‘Zo vind ik je t leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. N prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou.’ Van je familie moet je ‘t hebben. Maar écht hoor❤️ En lieve allemaal: alvast dank beste stemmers, door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige leuke sterke vrouwen @evajinek en @miljuschka . Omdat JULLIE op me gestemd hebben. Dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief 🙏🏻❤️ #Televizierring

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Televizier Gala veteraan Chantal Janzen relativeerde het een en ander als vanouds...

...en met de look kwam het goed, zij het met fashionable net-uit-bed-haar.

Toch: bonuspunten voor het matching mondkapje.

Chantal won de Televizier-Ster Presentatrice voor de zesde keer is daarmee recordhouder voor deze prijs. In haar dankwoord zei Chantal: "Ik voel me een beetje gegeneerd, want ik heb fantastische dames naast me."

De Televizierster Talent ging naar een 'oude bekende', namelijk Martien Meiland. De hoofdpersoon van de Ring-winnaar van vorig jaar is inmiddels niet alleen in Chateau Meiland een bekend gezicht, maar presenteert ook eigen programma's zoals Cash of Trash! 

Tim Hofman - wel een vest, geen das 🙄 ) was genomineerd in drie categorieën en won in alledrie: Televizier-Ster Online-videoserie en en de Televizier-Ster Presentator...

...en met Over mijn lijk won Tim de grote prijs van de avond: de Gouden Televizier-Ring 2020. In zijn dankwoord bedankte hij alle oud-presentatoren.

Met hem op het podium verscheen Alex, de laatste levende kandidaat van van het laatste seizoen van Over mijn lijk. Over mijn lijk won met 63 procent van de stemmen. 

Boswachter Tim en zijn Beestenbrigade won de Televizier-Ster Jeugd. 

Elise Schaap had een beeldige colourblock-ruches hybride aan...

...en won voor het tweede jaar op rij de Televizier-Ster voor Acteur/Actrice.

Romy van de Put (bekend van de Videoland-serie H3L) nam het allemaal heel ernstig op.

Emma Heesters koos voor een creatie met een hoog Eftelinggehalte.

Televizier-Ster Presentatrice genomineerde Miljuschka Witzenhausen ('Als mensen hebben gestemd toen ze honger hadden, is de prijs voor mij!')  droeg een schitterende Edwin Oudshoorn.

En een eervolle vermelding voor Imanuelle Grives die duidelijk haar inner glamourgirl heeft ontdekt.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in