Shirma met haar nichtje (c) Insta Shirma Rouse
Shirma met haar nichtje (c) Insta Shirma Rouse

En ze plankt als een powervrouw.

Shirma Rouse (40) werd bekend als achtergrondzangeres van onder andere Anouk, haalde de halve finale van The Voice of Holland en bracht al diverse CD's uit – ze heeft een van de mooiste stemmen van Nederland. Deze week haalde ze echter niet het nieuws met haar uithalen, maar met haar indrukwekkende gewichtsverlies.

De zangeres (hier in 2016) ging de strijd met de kilo’s aan door 90 dagen achter elkaar te sporten. Dat beviel zo goed dat ze doorpakte en inmiddels 50 kilo kwijt is, ook dankzij het Alizonne-dieet dat haar werd aangeraden door Trijntje Oosterhuis. Ook Trijntje raakte op deze manier veel kilo’s kwijt, net als Angela Groothuizen en Karin Bloemen.

Article continues after the ad

De basis van het Alizonne is het eiwitdieet. Je eet weinig calorieën, vetten en koolhydraten en juist veel eiwitten. Daardoor gaat je lichaam de vetreserves gebruiken en val je snel af. Vanzelf gaat het niet (kijk Shirma eens planken!) en gratis is het ook bepaald niet, maar wie ervoor gaat, ziet wel resultaat.

Foto's (c) Shirma Rouse

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in