Ontroerend, aangrijpend, eerlijk én exclusief.  

In de nieuwe Nouveau vertelt Quinty Trustfull exclusief en voor het eerst over haar zware tijd als mantelzorger van haar vader, die vorig jaar is overleden. "Toen hij (na een herseninfarct) naar het verpleeghuis mocht, zag ik meteen dat er handen tekort waren. Zijn partner, mijn zus en ik hebben elke dag meegeholpen hem te verzorgen. Van verschonen tot eten geven. Mijn zus de och­tend, ik meteen na Koffietijd en zijn partner de avond."

"Toen hij weer thuis was, hebben we nog een mooie tijd met fijne momenten gehad. Maar hij ging wel achteruit. Soms moest ik er wel vier, vijf keer per nacht voor hem uit. Liep ik door de tuin om hem op te tillen of om te draaien. De arts vroeg later: hoe heb je dat in je eentje als vrouw voor elkaar gekregen? Ik wist het niet. Ik heb het gewoon gedaan. Ik mis mijn vader nog steeds, maar het voelt nu oké."

Article continues after the ad

Wil je het hele verhaal van Quinty lezen – het is echt prachtig – dan vind je het in de Nouveau die nu in de winkel ligt. Is ie al op? Neem dan een abonnement (nu met geweldige korting)  en mis nooit mee iets!