Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: vrouwenpower met Cynthia Nixon

We maken zelf wel uit hoe we vrouw willen zijn! Be A Lady, They Said, zo heet een nieuwe, snel viral gaande video van het magazine Girls, Girls, Girls. Waarin Cynthia Nixon (Sex and the City) op krachtige wijze de onmogelijkheden van het vrouw-zijn verwoordt. De actrice, die zich sinds ze doorbra...

Zien: vrouwenpower met Cynthia Nixon

We maken zelf wel uit hoe we vrouw willen zijn!

Be A Lady, They Said, zo heet een nieuwe, snel viral gaande video van het magazine Girls, Girls, Girls. Waarin Cynthia Nixon (Sex and the City) op krachtige wijze de onmogelijkheden van het vrouw-zijn verwoordt.

De actrice, die zich sinds ze doorbrak met Sex and the City heeft ontpopt tot een vrouwenvoorvechter, spreekt in het filmpje een blogpost van het magazine in. Waarin precies in bod komt wat er allemaal van vrouwen gevraagd wordt, en hoe onmogelijk het is om te voldoen aan de idealen van anderen.

Niet geheel toevallig kwam de video vlak na de veroordeling van Harvey Weinstein uit, die zelf ook in het filmpje ziet. Een must-see vol krachtige vrouwen, met Cynthia voorop. Go Miranda!

Beeld: BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in