Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zangeres Rihanna nu magnaat in luxe

Muziek maken is er even niet meer bij. Fans van Rihanna wachten al sinds 2018 met smart op haar negende album, maar moeten nog even geduld hebben. De zangeres en actrice heeft het te druk met het  uitbreiden van haar Fenty imperium, waarvan ze in een paar jaar een miljardenbedrijf heeft gemaakt. ...

Zangeres Rihanna nu magnaat in luxe

Muziek maken is er even niet meer bij.

Fans van Rihanna wachten al sinds 2018 met smart op haar negende album, maar moeten nog even geduld hebben. De zangeres en actrice heeft het te druk met het  uitbreiden van haar Fenty imperium, waarvan ze in een paar jaar een miljardenbedrijf heeft gemaakt. Fenty is haar achternaam.

(c) Badgalriri IC

Forbes benoemde haar tot vorig jaar tot rijkste muzikant. "Toen ik jonger was, kon ik me niets veroorloven," zegt Rihanna in de New York Times. "Een paar Timberlands, dat was mijn Dior. En ik moest een heel schooljaar sparen voor die Timberlands en dat deed ik ook."

(c) Badgalriri IC

"Ik had nooit gedacht dat ik nog eens zoveel geld zou verdienen," zegt Rihanna, hier als tiener met haar moeder. "Dus een getal gaat me er niet van weerhouden om te werken. Wat ik doe geneert geld, maar ik doe wat ik leuk vind. Mijn geld is niet voor mij, ik heb altijd de achterliggende gedachte dat ik er iemand anders mee kan helpen, of, in de toekomst, mijn kinderen, als ik die mag krijgen."

Dus waar verdient ze haar fortuin mee? De 'Umbrella' zangeres verkocht meer dan 60 miljoen albums en 216 miljoen digitale tracks, en is mede-eigenaar van streamingdienst Tidal. Aan de Diamonds World Tour in 2013 hield ze 140 miljoen dollar over, een sponsorcontract met Samsung leverde nog eens 25 miljoen dollar op.