Yolanda met haar dochter Bella en hun paardjes
Yolanda met haar dochter Bella en hun paardjes

De modellenmoeder viert het leven in stijl.

Yolanda Hadid, geboren te Papendrecht als Yolanda van den Herik, is vandaag 56 geworden en viert dat met vrolijke foto's van een toplijf met levenservaring – zo kan het dus ook.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

Yolanda is bekend van realityshow The Real Housewives of Beverly Hills en Making a Model. In dat laatste is ze een ervaringsdeskundige als moeder van modellen Gigi, Bella en Anwar Hadid.  Belangrijkste levensles die ze haar kinderen meegeeft: "Fake vrienden geloven in geruchten. Echte vrienden geloven in jou."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

Yolanda werd in 2012 zwaar getroffen door de ziekte van Lyme ("Ik kon niet meer lezen, schrijven of tv kijken") die ondanks behandeling chronisch werd. "Je kunt alleen maar van je dierbaren vragen om een beetje begrip en compassie voor deze onzichtbare ziekte," zegt Yolanda. "Chronische ziekte van Lyme is waarschijnlijk de snelste manier om uit te zoeken wat en wie echt is in je leven."

Article continues after the ad

Hoe gaat ze er nu mee om? "Het is er, ik zoek naar door naar genezing en verder geniet ik van de goede dagen," zegt Yolanda. "Ik kies ervoor te leven in het hier en nu, want met een chronische ziekte heb je geen keuze. Je neemt elke dag zoals ie komt. Een goede dag zuig je helemaal op, die 'goeie selfie' momenten maak je omdat ze een cadeautje zijn."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in