We wensen Leontine heel veel sterkte...

Marco Borsato en Leontine Borsato hebben na 23 jaar hun relatie beëindigd. De manager van de zanger heeft dit bevestigd. Er gingen al langere tijd geruchten dat de relatie in zwaar weer verkeerde, door onder andere de affaire van de zanger met Iris Hond.  

"Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, luidde toen het statement.

Nu schrijft de zanger, die al een tijdje uit de running is door een burn-out: "Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen en rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken."

Article continues after the ad

Leontine en Marco waren jarenlang hét showbizzkoppel van Nederland. Ze trouwden in 1998 en hebben drie kinderen, Luca, Senna en Jada.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in